Wednesday, June 8, 2011

*Kerja

9.6.2001
Sekarang dah genap 2 minggu aku kerja,buat masa ni aku boleh go lagi laa.tapi boleh ke sampai bulan 12.hehhe.
kerja memang banyak.tapi kerja yang sama je.bosan doe ngadap benda yang sama je setiap hari,try la bagi kerja yang lain.setakat cari GA je.pernah sekali boss bagi kerja autocad.time tu aku memang tak bosan laa,sebb dah minat aku.hahah.tapi kerja autocad sikit je.so kena banyak buat GA je la..hurmm.tapi nak buat macam mana kn.dah nama pun kerja.ikutkan je laa.tadi HR ada cakap nk antr aku outstation.urgh!memang tak laa.aku dengar cerita dari senior macam bosan jee.ishh!

5.6.2011 hari tu hari jadi aku.dah lama tak sambut ramai.but pada hari tu semua sedara aku dari johor datang.sebb nak bertunang ngn orang perak.so dah alang2 ramai.mak aku buat makan2 skit.aku jemput la gak mmber aku.tapi xde la ramai2.aku sekarang dah cukup umur 20 tahun!so korang yg lahir lambat kena panggil aku abang laa.hahaha :)

ok laa.ada kerja.babai -,-

4 comments:

  1. yelaaa abg!! hahahaa..
    xyah nk abg sgt laa :P

    ReplyDelete
  2. dayah.pasal kek jgn risau,nanti order je.hahaha

    ReplyDelete
  3. azny ko kena pggil abg gak ok.haha

    ReplyDelete